Přeskočit na hlavní obsah

Nové kurzy od září 2020


 Začínáme opět s novými kurzy v Ostravě. Zkuste s námi argentinské tango. Na září jsme pro vás připravili následující akce: 

Ochutnávka argentinského tanga  

KDY: Středa, 2. září⋅19:30–21:00 

Středa, 9. září⋅19:30–21:00 

KDE: Dance studio Like, Ostrava, Karasova 21 

Objetí, komunikace, emoce, příběh, pohyb. Zaujalo vás argentinské tango? Pak máte právě příležitost si jej vyzkoušet, a to zcela zdarma. Pro ty, kdo by rádi zkusili tento jedinečný tanec, jsme připravili úvodní lekci, jen tak na zkoušku. Ve středu 02.09.2020 Přijďte se podívat a zkusit argentinské tango, je zcela jedno zda v páru nebo jen individuálně. Pokud Vás zaujme, můžete dále pokračovat v našich kurzech. Které začnou v září. 

kurzy v září: viz. kurzy

další možnost ochutnávky také: 09.09.2020 stejný čas a stejný prostor

Kurz argentinského tanga pro začátečníky 

KDY: týdně středa,⋅19:30–21:00 

KDE: Dance studio Like, Karasova 21, Ostrava 

Opět otvíráme kurz argentinského tanga Pro koho je kurz určen? 

Pro PÁRY, které si chtějí vyzkoušet novou formu neverbální komunikace, které chtějí společně něco tvořit či hledají silnější propojení s partnerem, pro JEDNOTLIVCE, kteří nemají stálého tanečního partnera, a nebo kteří se nechtějí vázat na jednoho tanečního partnera, ale určitě pro VŠECHNY, kteří chtějí objevit kouzlo objetí, naučit principy tance tak, aby si mohli zatančit s kýmkoliv na tančírně zvané milonga. Pro ty, kteří upřednostňují improvizaci před krokovými variacemi zpaměti, protože na tomto principu je argentinské tango založeno. Argentinské tango nabízí propojení s partnerem i se sebou samým, dává jedinci možnost na sobě pracovat systematicky po všech stránkách. 

Pro kurz začátečníků není třeba předchozích tanečních zkušeností, dobrá nálada a chuť naučit se něčemu novému, stačí 🙂 

Co na sebe? Pohodlné oblečení a čistou obuv na přezutí, která neudělá šmouhy na sále, ev. na rozcvičku teplé ponožky. Kurz je rozdělen do 10 lekcí. Lekce se konají pravidelně ve středy 19:30 - 21:00 hod., kde se seznámíte se základními principy tanga. Pokud se chcete dozvědět více o nás, kdo, proč a jak učíme - viz. tato stránka - o nás